2013-10-17

Se kommunfullmäktige i mobilen och läsplattan

Från hösten 2013 kan du enkelt se kommunfullmäktiges sammanträden i mobilen och läsplattan. Du hittar även lätt bland de olika punkterna i dagordningen eftersom varje ärende har en egen filmsekvens.

Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månader förutom juli och augusti. Mötena är öppna för allmänheten så du kan vara på plats i Folkets hus när de hålls och lyssna på åhörarplats. Men du kan även se mötena i efterhand.

I mobilen och läsplattan

Senast måndagen efter varje sammanträde kan du se mötena via webb-TV här på nynashamn.se. Nytt från hösten 2013 är att du även enkelt kan se mötena i din mobiltelefon och läsplatta.

Presenteras ärende för ärende

För att göra sammanträdet extra tittarvänligt presenteras varje ärende med en egen filmsekvens. Det flera timmar långa mötet läggs alltså inte ut i sin helhet, istället klickar du endast på det ärende som intresserar dig.

För att komma till sändningarna, klicka på länken ”Webb-TV” till höger.

Sidan granskad 2016-04-18