2013-10-16

Återvinningsstationen på Hamnviksvägen tas bort

Återvinningsstationen på Hamnviksvägen i Nynäshamn tas bort måndagen den 21 oktober och hushållen hänvisas till andra återvinningsstationer i området.

Återvinningsstation

Måndagen den 21 oktober tar Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) bort den återvinningsstation som finns på Hamnviksvägen. Hushållen i området hänvisas istället till återvinningsstationen vid korsningen Hamnviksvägen/ Sandskogsvägen, det så kallade Estökorset.

Stationen är till för förpackningar och tidningar från privatpersoner och hushåll.

I dagsläget saknas en ersättningsplats till stationen och det är osäkert om någon ny återvinningsstation kommer att etableras som ersätter den.

Text: Annica Dehlin

Sidan granskad 2016-04-18