2013-10-14

Återinvigning av Stadsparken

Nu är det omfattande arbetet med att förnya Stadsparken klart och Nynäshamns kommun arrangerar en återinvigning av parken lördagen den 19 oktober klockan 11.

bild på stadsparken

Det senaste året har Nynäshamns kommun stadsmiljöavdelning arbetat med att bygga om och förnya Stadsparken.

Tidigare bestod Stadsparken i stort sett bara av en stor gräsmatta omringad av en häck. Det har kommunen ändrat på.

Nu har parken öppnats ut mot Nynäsvägen och det har anlagts nya gångbanor, boulebanor och en lekplats. En stor klätterställning har placerats i mitten av parken. Det finns helt ny belysning och det har planterats nya träd.

Kommunen arrangerar en återinvigning av Stadsparken lördagen den 19 oktober klockan 11. Du bjuds på grillad korv och dricka och kommunalrådet Daniel Adborn (FP) närvarar för att klippa bandet.

Text: Annica Dehlin

Sidan granskad 2016-04-18