2013-10-04

Gå gärna på onsdagens fullmäktige

Du är välkommen på kommunfullmäktigemötet onsdag 9 oktober. Ärenden som behandlas är bland annat medborgarförslag och försäljning av fastigheten Nynäshamn Berga.

Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månaden förutom juli och augusti. Mötena, som oftast hålls i Folkets hus i Nynäshamn, är öppna för allmänheten. Du är välkommen att lyssna på åhörarplatser i sammanträdeslokalen i Folkets hus.

Vid sammanträdet onsdag 9 oktober behandlas bland annat följande ärenden:

• Tertialuppföljning (T1) för Nynäshamns kommun perioden 1 januari – 30 april 2013.
  • Försäljning av fastigheten Nynäshamn Berga 2:23.
  • Svar på motion om utbildning av SRY-handledare inom städning.
  • Svar på medborgarförslag om att belysningen vid Nyblevägen ses över      och att det finns toalett i anslutning till buss- och järnvägsstation.

Tid och plats för mötet

Tid: Klockan 19.00.
Plats: Folkets hus lokal Mysingen, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Se mötet på webben, i mobilen och i plattan

Alla kommunfullmäktigemöten filmas. Senast måndagen efter mötet kan du se sammanträdet här på nynashamn.se, i din mobiltelefon eller läsplattan. För att göra sammanträdet tittarvänligt läggs inte det flera timmar långa mötet ut i sin helhet. Istället presenteras varje ärende med en egen filmsekvens.

Länk till dagordning och kungörelse finns till höger.

Sidan granskad 2016-04-18