2013-09-26

Kom på anhörigdagen 8 oktober

Är du anhörig, vän eller granne? Kom på anhörigdagen 8 oktober. Du får information från Nynäshamns kommun, föreningar,organisationer och myndigheter om vilket stöd som finns för dig i anhörigrollen.

Datum: 8 oktober.
Tid: 14-19.
Plats: Folkets hus, Stadshusplatsen 3 i Nynäshamn.

Ingen föranmälan behövs.

En mn som håller om en kvinna.

Foto: Anna Holmqvist

Information om vilket stöd som finns för anhöriga

Denna dag riktar sig till dig som är anhörig, vän eller granne till någon med fysisk, psykisk eller intellektuell funktionsnedsättning, med missbruksproblem, som är långvarigt sjuk eller äldre.

På den här dagen uppmärksammas anhörigas roll. Nynäshamns kommun, andra organisationer, föreningar och myndigheter ger information om vilket stöd som finns för dig.

Text: Anna Arnerdal

Sidan granskad 2016-04-18

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS