2013-09-23

Kulturveckorna pågår för fullt

Nynäshamns kulturveckor arrangeras även i år. Dagarna 4-19 oktober kan du uppleva bland annat Kulturkväll med Louise Hoffsten, konsert för Världens barn och Kulturnatt med musik, öppna affärer och ljusfest.

Loise Hoffsten

Pressbild Louise Hoffsten.

Nynäshamns kulturveckor pågår i drygt två veckor. Evenemangen hålls i stort sett i hela kommunen.

Kultur i hela kommunen

Det är Naturvård och kulturdag i Stora vika, Moautställning i Sorunda, musikmaraton i Folkets hus i Nynäshamn, konsert i Ösmo kyrka och fotoutställning i Nynäshamn.

Louise Hoffsten föreläser

Lyssna också på Louise Hoffstens föreläsning ”Ingenting är bortkastat" i Folkets hus i Nynäshamn och gå hela familjen på Kulturnatten i Nynäshamns centrum.

– Nynäshamn har ett starkt och rikt kulturliv, med en stor variation på aktörer. Många av dem medverkar under kulturveckorna som kryddas med gäster utifrån. Det är en stor bredd på evenemangen så det finns något för alla, säger Yvonne Westling Dahl, en av kulturveckornas samordnare.

Nynäshamns kulturveckor arrangeras av Nynäshamns kommun.

Till höger hittar du hela programmet.

Sidan granskad 2016-04-18

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.