2013-09-17

Pendeltågen vänder i Älvsjö i helgen

All pendeltågstrafik mellan Stockholm central och Älvsjö är inställd från fredag kväll till måndag morgon. Resenärer från Nynäshamn till Stockholm kan byta till tunnelbana i Farsta strand.

På grund av arbete med Citybanan är all pendeltågstrafik mellan Stockholm central och Älvsjö inställd från fredag klockan 22 till måndag klockan 4.

Storstockholms lokaltrafik (SL) föreslår att resenärer som åker från Nynäshamn till Stockholm byter till tunnelbanans gröna linje vid Farsta strand.

Till höger finns länk till SL:s webbplats för mer information om aktuella driftstopp och alternativa färdvägar.

Pendeltågstrafiken mellan Stockholm central och Älvsjö kommer att vara inställd även 18-21 oktober på grund av arbetet med Citybanan.

Sidan granskad 2016-04-18