2013-09-16

Nya anslagstavlor i kommunen

Flera medborgarförslag har lett till att Nynäshamns kommun nu har åtta nya anslagstavlor i kommunen och en informationstavla som finns placerat på Lövhagens friluftsområde. Tavlornas placering hittar du längre ner på denna sida.

Anslagstavla

De åtta anlagstavlorna är i första hand avsedda för att tillgodose föreningslivets behov av att sprida information, men kan givetvis nyttjas även av andra i mån av plats och behov.

Ansvar för tavlorna

Ansvaret för anslagstavlorna och informationstavlan har Nynäshamns kommuns kultur- och fritidsnämnd.

— Det är viktigt att det finns anslagstavlor, då behovet av att sprida information är stort såväl inom det lokala föreningslivet som hos andra lokala aktörer av olika slag, säger Christer Dahl, kultur- och fritidschef.

Här hittar du tavlornas placering

• Grödby busstation  i Sorunda.
  • Lövhagen i Nynäshamn, vid parkeringen närmast serveringen. Tavlan är endast avsedd för information om Lövhagens friluftsområde.
  • Shellmacken i Nynäshamn, placering ut mot gångvägen.
  • Spångbro busstation  i Sorunda.
  • Stadsparken i Nynäshamn, med placering ut mot gångvägen på gräsytan närmast Willys.
  • Snett mitt emot Systembolaget i Nynäshamn med placering nedanför sjukhuset.
  • Vika skola i Stora Vika, med placering mitt emot skolan.
  • Ösmo busstation  i Ösmo, med placering på gräsytan bredvid busstorget.
  • Ösmo centrum i Ösmo, med placering i omedelbar närhet till boulebanan mitt i centrum.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18