2013-09-13

Mångkamp på Kvarnängens IP

Under hösten är alla barn och ungdomar välkomna att prova på olika idrotter gratis på Kvarnängens idrottsplats. Medaljer och priser utlovas till alla som deltar i minst fem aktiviteter. Arrangörer är Nynäshamns kommun tillsammans med föreningar.

Pojke som skjuter bågskytte

Målsättningen är att väcka ett intresse för en aktiv livsstil som innebär regelbunden motion från unga år. Genom att ordna prova på aktiviteter erbjuds deltagarna möjlighet att pröva sig fram och hitta den motionsformen som passar bäst.

Det finns inget krav på att prestera resultat, istället premieras deltagandet. I första hand erbjuds barn 6-15 år att vara med, men alla aktiviteter är givetvis öppna för barn och ungdomar i alla åldrar.

Föreningar som deltar är:

• Nynäshamns Bågskytteklubb
  • Nynäshamns Ridklubb
  • Ösmo Nynäs Friidrottsklubb
  • Nynäshamns Tennisklubb
  • Nynäshamns Innebandy Klubb
  • Nynäshamns IF, Hockey Club
  • Ösmo Cykel Klubb

Utlottning av priser

Alla barn i åldern 6 – 15 år som deltar på minst fem aktiviteter under hösten får en medalj för sin medverkan och deltar i utlottning av priser. Utlottning sker i samband med avslutning den 7 december 2013 på Kvarnängen.

Plats för mångkampen

Alla aktiviteter förutom ridningen, sker på Kvarnängen IP. Ridningen äger rum på Nynäshamns Ridklubb, Stallvägen 5 i Nynäshamn.

Anteckna aktiviteten på startkortet

För att veta vilka aktiviteter du som du deltagit i behöver du ha ett starkort och anteckna på, samt en signatur från en funktionär.

Senast 31 november 2013, vill vi ha ditt startkort. Skicka kortet till Nynäshamns kommun, kultur- och fritidsenheten, 149 81 Nynäshamn

Program, regler och tider för alla aktiviteter hittar du i spalten till höger.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-18