2013-09-13

Höstens företagarträffar är spikade

Datum och ämnen för höstens företagarträffar är klara. Nästa möte är torsdag 17 oktober. Rubriken är ”Tillsammans skapar vi affärer i besöksnäringen”.

En gång per månad anordnas företagarträffarna som arrangeras av Nynäshamns kommun, Företagarna i Nynäshamn och Nynäshamns stadskärneförening.

Tanken med mötena är att erbjuda kommunens företagare en möjlighet att träffa andra företagare, kommunens tjänstemän och politiker. De frågor som tas upp ska vara gemensamma eller gagna tillväxten.

Detaljerna för höstens fem företagarträffar klara. Första mötet har varit och nästa är 17 oktober:

Rubrik: Tillsammans skapar vi affärer i besöksnäringen.
Tid: 9-15.
Plats: Nynäs havsbad, Strandgårdsvägen 9 i Nynäshamn.
Arrangör: Besöksnäringsgruppen.

– Företagarträffarna är en bra mötesplats för alla. Kommunens företagare får svar på sina frågor de har till kommunens tjänstemän och politiker. Tjänstemännen och politikerna får i sin tur en bra inblick i vilka frågor inom näringslivet som är aktuella, säger Nynäshamns kommuns näringslivsutvecklare Anu Henriksson.

Kom gärna med förslag på ämnen

Har du som är företagare förslag på ämnen för företagarträffarna, kontakta då näringslivsutvecklare Anu Henriksson. Kontaktuppgifter finns till höger.

Till höger finns även länk till sidan Företagarträffar med tider och program för höstens träffar.

Tetxt: Åsa Ericsson

Sidan granskad 2016-04-18