2013-09-09

Välkommen på onsdagens fullmäktige

Du är välkommen på kommunfullmäktigemötet onsdag 11 september. Ärenden som behandlas är bland annat exploateringsavtal för Norr Enby, felparkeringsavgifter och svar på medborgarförslag om att minska barngrupperna på förskolorna.

Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månaden förutom juli och augusti. Mötena, som oftast hålls i Folkets hus i Nynäshamn, är öppna för allmänheten. Du är välkommen att lyssna på åhörarplatser i sammanträdeslokalen i Folkets hus.

Vid sammanträdet onsdag 11 september behandlas bland annat följande ärenden:

• Tertialuppföljning för Nynäshamns kommun perioden 1 januari - 30 april 2013.
  • Exploateringsavtal för Norr Enby 1:57 med flera.
  • Detaljplan för Norr Enby 1:57 med flera, bostäder i Grödby.
  • Revidering av delmål till Nynäshamns kommuns lokala miljömål 2010-2016.
  • Felparkeringsavgifter för olovlig parkering.
  • Svar på medborgarförslag om att minska barngrupperna på förskolorna till 15 barn och tre pedagoger per avdelning.
  • Svar på medborgarförslag om att ge möjlighet till medborgare att få direkt inflytande i avgörande frågor för kommunen.

Tid och plats för mötet

Tid: Klockan 19.30.
Plats: Folkets hus lokal Mysingen, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Se mötet på webben, i mobilen och i plattan

Alla kommunfullmäktigemöten filmas. Senast måndagen efter mötet kan du se sammanträdet här på nynashamn.se, i din mobiltelefon eller läsplattan. För att göra sammanträdet tittarvänligt läggs inte det flera timmar långa mötet ut i sin helhet. Istället presenteras varje ärende med en egen filmsekvens.

Länk till dagordning och kungörelse finns till höger.

Sidan granskad 2016-04-18