2013-08-29

Ta en svängom på Rosengården

På äldrecentrum på Rosengården är det full fart på aktiviteterna. Årets nyhet i programmet är dans till skivor.

På äldrecentrum på Rosengården i Nynäshamn kan du träna, fika, spela bingo och mycket mer. Eller så kan du bara träffas och umgås. Nytt för i år är dans till skivor. Första tillfället att ta en svängom var den 6 september.

Inga Hasselborn och Vivan Lundgren peppar varandra på motionscyklarna.

Inga Hasselborn och Vivan Lundgren

Bertil Eriksson boxar på säcken.

Bertil Eriksson

På torsdagar är det lättare konditions- och styrketräning som står på programmet.

Inga Hasselborn, Vivan Lundgren och Bertil Eriksson är flitiga besökare på äldrecentrum.

– Det här är min räddning, säger Inga Hasselborn som kommer till Rosengården mycket för den sociala biten. Sedan tränar man så mycket man vill.

– Det här är faktiskt vårt andra hem det här, menar Vivan Lundgren som är på äldrecentrum så gott som varje dag.

Följ vad som händer på äldrecentrum på Rosengården genom att klicka på länken till höger.

Det finns också äldrecentrum i Ösmo och i Sorunda.

Text och bild: Anna Arnerdal

Sidan granskad 2016-05-03