2013-07-04

Fritidsledarna på husvagnsturné

De mobila fritidsledarna ska under sommarhalvåret skapa aktiviteter och hitta mötesplatser med husvagnen "Fritid på rull". Detta sker i kommunens samtliga delar.

Miriam och Stefan framför husvagnen Fritid på rull.

Håll utkik efter husvagnen!

• Segersäng vecka 26
  • Ösmo vecka 27
  • Stora Vika vecka 31

• Måndag och tisdag 11-18
  • Onsdag 11-21
  • Torsdag 11-18
  • Fredag 11-15

Det blir olika aktiviteter varje dag

• Tävlingar och turneringar
  • Grillkvällar
  • Berättarverkstad
  • Föreningsbesök
  • Pyssel
  • Chilla och snacka

Kom och häng med oss! Miriam och Stefan

Mobila fritidsledare

Arbetar framför allt med åldrarna 10-25 år. I kontakt med barn och ungdomar på skolor, fritidsgårdar i föreningar via sociala medier samt vid olika arrangemang i kommunen inventerar, inspirerar och koordinerar de mobila fritidsledarna till tillgänglig fritid.

Utifrån individ och gruppnivå kan de mobila fritidsledarna vara behjälpliga på olika sätt. Exempelvis genom initialt vara ett stöd i aktiviteter och ha olika grupp- aktiviteter såsom tjejgrupp och killgrupp.

Utifrån samhällsnivå kan de mobila fritidsledarna:

• Stödja, informera och synliggöra delar av ungdomskulturen av idag till förenings- livet, näringslivet och organisationer utifrån forskning, statistik och annan kunskap
  • vara stöd i föreningarnas aktiviteter
  • sprida information
  • skapa nätverk

Sidan granskad 2016-04-19
Sidansvarig: Jeanette Eliasson

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se