2013-06-20

Fördelningen av de sista sommarjobb-platserna snart klar

En stor del av kommunens ungdomar har fått sommarjobb genom Nynäshamns kommuns sommarjobbsatsning. Du som ännu inte har fått besked om var du ska arbeta kan vara lugn. Inom kort kontaktas du av Nynäshamns kommun som meddelar vem som blir din arbetsgivare.

Nynäshamns kommun erbjuder tre veckors sommarjobb till alla elever i årskurs nio till och med årskurs tre på gymnasiet. Sommarjobben är indelade i veckorna 25-27, 28-30 och 31-33.

Fördelningen av sommarjobb till den första perioden är helt klar. Många ungdomar har fått besked om var de ska arbeta även de två sista perioderna men där saknas det fortfarande ett antal arbetsgivare.

Om du får ett erbjudande som du vill tacka nej till, så var vänlig och kontakta Jankeh Jallow Marong omgående! Platsen kan då erbjudas till annan sökande.

— Alla som har sökt arbete i rätt tid kommer att få arbete. I år har det dock visats sig vara svårare att hitta arbetsgivare, men vi gör allt vad vi kan för att alla ska få ett arbete, säger Birgitta Dahlin, förvaltningschef på barn- och utbildnings-
förvaltningen.

Fler arbetsgivare behövs

Om du som företagare har behov av arbetskraft, kontakta då Jankeh Jallow Marong, samordnare på telefon 08-520 689 76.

Det går också bra att fylla i din ansökan via webbformuläret som du hittar i spalten till höger.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-05-03