2013-04-30

Fortsatta åtgärder på Viaskolan

Arbetet med att montera övervakningskameror på flera platser på Viaskolan pågår för fullt. Personalstyrkan kommer vara förstärkt veckan ut. Representanter från kommunen, brandförsvaret och polisen liksom många föräldrar var på tisdagsmorgonen på plats på Viaskolan.

På kort tid har det brunnit fyra gånger på Viaskolan . Det två första bränderna skedde just på tisdagar. Därför slöt räddningstjänst, polis, representanter från kommunen och barn- och utbildningsnämndens ordförande och många föräldrar upp på skolan den här tisdagen.

Personalstyran kommer vara förstärkt hela veckan ut och under valborg och 1 maj kommer extrabevakning finnas.

Kontaktinformation

Är du förälder och har frågor kan du kontakta Viaskolans expedition på telefonnummer 08-520 666 80. Om du bedömer att ditt barn behöver stöd kan du kontakta barnets mentor.

Om du är reporter och vill prata med representant på Nynäshamns kommun, ring skolchef Eva Lundin på telefonnummer 08-520 681 65. Om du är reporter och vill ha information om branden, ring polisens förundersökningsledare i Nynäshamn på nummer 114 14.

Tips till polisen

Om du har tips att lämna till polisen om bränderna, ring då telefonnummer 114 14.

Text: Annie Burman Skytt

Sidan granskad 2016-04-20