2013-04-20

Vattentankar utställda i Stora Lundby

Det finns misstankar om att en privat vattentäckt har orsakat magsjuka bland boende i Stora Lundby i norra Sorunda. Nynäshamns kommun har ställt ut vattentankar till de boende.

Nynäshamns kommun har fått uppgifter om att några boende i Stora Lundby har drabbats av magsjuka. Det finns misstankar om att de boendes eget vatten har orsakat magsjukan.

De boende i området har informerats om att de ska koka dricksvattnet. Nynäshamns kommun har även ställt ut två vattentankar till de boende i Stora Lundby. De står centralt till vid brevlådorna på parkeringsplatsen.

Vid frågor kan du ringa Nynäshamns kommuns VA-jour på telefonnummer 08-520 117 45.

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.