2013-04-05

Eventuella störningar på webben 11 april

Torsdag den 11 april kan det bli störningar på den här webbplatsen nynashamn.se. Anledningen är att webbplatsen ska uppgraderas så den blir ännu stabilare och driftsäkrare.
För att webbplatsen ska bli ännu säkrare och stabilare ska både det så kallade webbsystemet och den server som Nynäshamns kommuns webbplats finns på uppgraderas.

Säkrare drift

Uppgraderingen innebär även att det blir enklare att utveckla webbplatsen i framtiden. Till exempel blir det lättare att bygga mobila webbplatser och webbsidor som ändrar utseende automatiskt beroende på om besökaren använder mobiltelefon, läsplatta eller dator - så kallade responsiv design.

Kortare avbrott

Under uppgraderingen torsdag 11 april kan det förekomma kortare avbrott på webbplatsen. När arbetet är klart kommer den både att se ut och fungera som tidigare.

Om webbplatsen ligger nere och du akut behöver information som ligger på nynashamn.se, ring då kommunens växel på telefonnummer 08-520 680 00 och tryck 9. Då får du hjälp med ditt ärende.

Text: Annie Burman Skytt

Sidan granskad 2016-04-19