2013-04-02

Dogge Doggelito på Berättarfest i Nynäshamn

Den 13 april arrangerar Nynäshamns kommun Berättarfest, som lyfter fram berättande i olika former. Föreläsare är artisten Dogge Doggelito.
Dogge Doggelito

Dogge Doggelito. Foto: Carlos Arànguiz, Rigorande production.

Tanken med dagen är att lyfta fram berättandet i alla dess former. Det handlar om berättande i form av sång, målning, skrivna texter, det talade ordet, att rappa som Dogge Doggelito, med mera.

"Jag berättar om mina upp och nedgångar"

Så här säger Dogge Doggelito om sin föreläsning: " Jag kommer att berätta om mitt livs upp och nedgångar och om förstörelser i omgivningen där jag växte upp. Men även om ljusglimtar som berikar min tillvaro, vikten av skolan och inte minst användningen av berättandet och orden."

— En bra berättelse sprider sig och når ut till många människor oavsett genom vilket uttryck den tar. Det finns väldigt många bra sätt att berätta en historia och vi vill lyfta fram de olika uttrycksformerna, säger Petra Garnås, projektledare för Berättarverksamhet.

Prova-på-kör

Förutom föreläsningen med Dogge Doggelito — som är gratis — finns utställare på plats under eftermiddagen. Lokala artister uppträder och du har chans att sjunga i en prova-på-kör. Mer information finns till höger.

Datum, plats och tid

Datum: Lördag 13 april.
Plats: Folkets hus, Stadshusplatsen 3 i Nynäshamn.
Tid: Klockan 14-19.45.

Berättarfest anordnas av Nynäshamns kommuns folkhälso- och demokratiprojekt "Alla kan i Nynäshamn".

Foto startsidan: Luis Romero, Rigorande production.

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.