2013-03-28

Dags att söka föreningsbidrag 2013

Nu är det dags för pensionärsföreningar, sjukdoms- och handikapporganisationer att ansöka om föreningsbidrag. Ansökan ska vara inlämnad senast 1 maj 2013.
En gång om året kan pensionärsföreningar, sjukdoms- och handikapporganisationer samt sociala föreningar ansöka om föreningsbidrag. Det är socialförvaltningen på Nynäshamns kommun som ansvarar för handläggningen och socialnämnden som beslutar.

Föreningsbidraget ska täcka en viss del av föreningars kostnader för verksamheten och stimulera till en positiv utveckling av föreningar i kommunen. Föreningsbidraget består av två delar, ett grundbidrag på 3 638 kronor samt 52 kronor per medlem.

Läs mer om hur du ansöker

Här kan du läsa mer om hur du ansöker om föreningsbidraget. På sidan finns även ansökningsblankett och aktuellt reglemente. Till föreningar som har sökt bidrag förut skickas en ansökningsblankett.

Text: Anna Arnerdal

Sidan granskad 2016-04-19