2013-03-25

Påsklov i Nynäshamn

Under påsklovet arrangerar Nynäshamns kommun en del aktiviteter. På Allaktivitetshuset är det bland annat discobowling, det är övernattning på Sågen (Torö) och du kan bada i Ösmo simhall.
Mellan 2 april och 5 april är det påsklov i Nynäshamns kommun. I  Allaktivitetshuset på Nickstabadsvägen 13, arrangeras en mängd aktiviteter för kommunens barn och ungdomar. Fritidsgården har öppen verksamhet för dig som behöver extra stöd.

I påsklovsprogrammet till höger hittar du gemensamma aktiviteter för alla fritidsgårdar, men också vad som händer på respektive fritidsgård.

Ösmo simhall har också öppet under påsklovet. Länk till simhallens webbplats med öppettider finns till höger.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-19