2013-02-27

Nytt nummer av Magasin Nynäshamn

Ett nytt nummer av livsstilsmagasinet Magasin Nynäshamn dimper snart ner i din brevlåda. Den innehåller artiklar, utflyktstips, intervjuer med kända seglare med mera.
Magasinets startsida
Magasin Nynäshamn, som ges ut av Nynäshamns kommun, kommer en gång per år. Nytt för i år är att tidningen delas ut till alla hushåll och fritidshus i kommunen.

Bildgalleri med nynäshambilder

Du kan bland annat läsa en artikel om vilka förutsättningar Nynäshamn har för att bli en seglingsstad i världsklass. En annan artikel handlar om att paddla kajak — året runt. Du får tips på utflyktsmål och bästa badplatserna. Tidningen innehåller även ett bildgalleri med fotografen Magnus Rietz bästa nynäshamnsbilder.

— Magasin Nynäshamn är ett av våra viktigaste verktyg för att locka besökare till kommunen. Tidningen är även ett sätt att förändra bilden av Nynäshamn — att visa att kommunen inte bara är en plats som man åker till Gotland från, utan så mycket mer, säger Heidi Ekberg.

Om du vill har fler än ett exemplar av tidningen kommer den att finnas både på Nynäshamns turistbyrå och i kommunhusets reception.

Sidan granskad 2016-04-19