2013-01-21

Företagsmässa för alla under helgen

Allmänhet och företagare är välkomna på företagsmässan Nynäs Expo på Utsikten Meetings 15-16 februari. På programmet står invigning och föreläsning av och med Jens Spendrup, teater, ett 40-tal utställare, med mera.
— Intresset för att både besöka och delta vid företagsmässan 2010 var stort, så nu kör vi igen, säger Cristina Rudberg, näringslivssamordnare på Nynäshamns kommun.

Mässa för företagare och allmänhet

Tanken med företagsmässan Nynäs Expo 2013 är dels att erbjuda kommunens företagare en mötesplats, dels att erbjuda näringslivet ett tillfälle att visa upp sina företag.

Några av punkterna på programmet är:

• Hur påverkas Nynäshamn av den kommande hamnen Stockholm Norvik?
  • Offentlig upphandling för bättre affärer.
  • Jens Spendrup: Flera företag och fler jobb.
  • Tipspromenad.
  • Gör mål på Nynäs målvakt.

— Vi vill erbjuda en arena för att knyta kontakter, utveckla idéer och samarbeten. Eftersom mässan är öppen för allmänheten är den också ett bra tillfälle att visa upp sitt företag och sälja sina produkter eller tjänster, säger Cristina Rudberg.

Nynäs Expo 2013 är ett samarbete mellan Nynäshamns kommun, Företagarna i Nynäshamn, Utsikten Meetings och Nynäshamns Posten.

Till höger hittar du programmet för mässan.

Sidan granskad 2016-04-19