Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
2013-01-07

Anmäl dig till företagsmässan

Ta chansen och visa upp ditt företag på företagsmässan 15-16 februari på Utsikten Meetings. Anmäl dig senast 18 januari till mässan som är öppen för både företagare och allmänhet.

— Intresset för att både besöka och delta vid företagsmässan 2010 var stort, så nu kör vi igen, säger Cristina Rudberg, näringslivssamordnare på Nynäshamns kommun.

Mässa för företagare och allmänhet

Tanken med företagsmässan Nynäs Expo 2013 är dels att erbjuda kommunens företagare en mötesplats, dels att erbjuda näringslivet ett tillfälle att visa upp sina företag. Mässprogrammet är inte helt spikat men klart är bland annat att Jens Spendrup, tidigare verkställande direktör för familjeföretaget Spendrups, inviger mässan samt föreläser. Även Varietéteatern är på plats för att roa barn och vuxna.

— Vi vill erbjuda en arena för att knyta kontakter, utveckla idéer och samarbeten. Eftersom mässan är öppen för allmänheten är den också ett bra tillfälle att visa upp sitt företag och sälja sina produkter eller tjänster, säger Cristina Rudberg.

Nynäs Expo 2013 är ett samarbete mellan Nynäshamns kommun, Företagarna i Nynäshamn, Utsikten Meetings och Nynäshamns Posten.

Anmälan

Sista anmälningsdag för utställare är 18 januari. Vid frågor kan du kontakta Cristina Rudberg på telefonnummer 08-520 682 68 eller via mejl cristina.rudberg@nynashamn.se

Text: Åsa Ericsson

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2017-07-04
Sidansvarig: Åsa Ericsson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp