2012-12-19

Jullov i Nynäshamn

Under jullovet arrangerar Nynäshamns kommun en del aktiviteter. På Allaktivitetshuset är det bland annat filmmaraton och i ishallen är det allmänhetens åkning.

Två flickor som spelar hockey

Mellan 20 december och 7 januari har Allaktivitetshuset på Nickstabadsvägen 13, en mängd aktiviteter för kommunens barn och ungdomar alla vardagar klockan
10.00-22.00. Det blir bland annat filmmaraton, men också andra inne- och utomhus aktiviteter. Håll utkik på vad som händer via Facebooksgruppen Nixtagården.

I ishallen Folkets Hall på Kvarnängens IP är det allmänhetens åkning alla vardagar klockan 10.00-14.00. Banan delas upp i två halvor - en för dem med klubbor och en för dem utan klubbor.

Ösmo simhall har också öppet under jullovet.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.