Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
2012-12-05

Trafikproblem tvingar skolarna att stänga

Sorundas skolor stänger så fort barnen är hämtade. Skolpersonal försöker få tag i alla föräldrar att hämta sina barn från skolan. Skolskjutsen kommer inte ut på vägarna i området och kan därför inte hämta barnen. Personal stannar på skolan tills barnen har hämtats.
Skolorna i Sorunda, Sunnberbyskolan, Kyrkskolan, Fagerviksskolan och Stora vika stänger på grund av snöovädret. Det gör att inga skolbussar eller andra bussar kan ta sig fram till skolorna och hämta hem barnen. Därför uppmanas alla föräldrar att hämta hem sina barn så fort det går då vädret befaras bli sämre under eftermiddag.

Skolor i Ösmo


Vanstaskolan har nu stängt medan fritidshemmet har öppet till klockan 18.00. Fritidshemmet i Segersäng har öppet för barnen så länge det behövs.

Skolor i Nynäshamns tätort


En del elever har lyckats ta sig till gymnasiet. Det kan dock bli problem att ta sig därifrån eftersom inga bussar går. Föräldrar uppmanas att ta kontakt med sina barn.

Humlegårdsskolans och Gröndalsskolans avslutade skoldagen klockan 13.00. Fritids håller öppet så länge det behövs. Svandamsskolan och Viaskolan skola som vanligt och extra öppet på fritidshemmet.

Fritidsgårdar


Allaktivitetshuset i Nynäshamn och Vika fritidsgård i Stora vika har stängt ikväll, men räknar med att verksamheten är öppen i morgon som vanligt.

 

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2016-04-19
Sidansvarig: Åsa Ericsson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp