2012-12-05

SMHI vädervarning klass 2 består

SMHI:s vädervarning i klass 2 för hela Stockholms län består. Stora störningar finns i kollektivtrafiken och biltrafiken i Nynäshamnområdet. Följ läget via radio och tv för vädret beräknas hålla i sig till onsdag kväll och kan ge 10-20 centimeter nynsnö under dagen.
Natten och morgonens snöfall i kombination med kraftigt ostlig vind skapar drivor och sämre sikt. Det gör att både biltrafik och kollektivtrafik fått störningar. Kraftigast snöfall beräknas pågå fram till onsdag eftermiddagen.

Följ det aktuella läget via radio och tv och via bland annat SMHI:s webbplats på internet.

Med klass 2 menas att väderutveckling väntas som kan innebära fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner. Allmänheten uppmanas att följa upp ny information på Internet, radio eller TV.

SMHI:s webbplats ger över lag mer och uppdaterad information samt mer information om de tre olika vädervarningsklassernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ska du åka kollektivtrafik till, från och inom Nynäshamn, för aktuellt trafikläge se Storstockholms lokaltrafiks webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan granskad 2016-04-19