2012-11-12

Nynäsbanan avstängd två veckor

Nynäsbanan är avstängd för trafik 19 november-2 december. Anledningen till tågstoppet är att arbetet med dubbelspåret slutförs.
Arbetet med det nya dubbelspåret mellan Tungelsta och Västerhaninge har pågått sedan sommaren 2010. Nu är arbetet snart klart.

Tågen ersätts med bussar

Under två veckor, 19 november-2 december, slutförs jobbet med så kallad inkoppling av det nya dubbelspåret. Under den tiden kan pendeltågen inte trafikera sträckan Nynäshamn-Västerhaninge och tågen ersätts med bussar.

Information om ersättningstrafiken finns i Storstockholms lokaltrafiks (SL:s) dokument till höger. Till höger finns även länk till SL:s webbplats med bland annat tidtabeller.

Foto startsidan: HGbild/Mattias Hansson

Sidan granskad 2016-04-19