2012-10-30

Nu kan du söka pengar från Hjälpfonden

Nu kan du som behöver ekonomisk hjälp ansöka om pengar från Hjälpfonden i Nynäshamn. Lämna in din ansökan senast den 30 november 2012.
Socialförvaltningen i Nynäshamns kommun förfogar över en fond, Hjälpfonden i Nynäshamn, som är en sammanslagning av flera fonder. Fonden vänder sig till ekonomiskt behövande personer som är bosatta i Nynäshamns kommun.

Villkor för ansökan

• Endast enskilda personer kan ansöka.
  • Du ska vara bosatt i Nynäshamns kommun.
  • Du ska ha fyllt 18 år. Om den behövande är under 18 år ska ansökan göras av målsman.
  • Du ska inte kunna få hjälpen från annat håll, exempelvis från socialtjänsten, Landstinget eller Försäkringskassan.

Så här ansöker du

Ansökan sker på särskild blankett. Blanketten kan hämtas i receptionen i kommunhuset, Stadshusplatsen 1 i Nynäshamn. Du kan även ladda ned blanketten från den här sidan.

Skicka in den ifyllda blanketten till Socialförvaltningen, Stadshusplatsen 1, 149 81 Nynäshamn.

Ansökan ska vara socialförvaltningen tillhanda senast fredag den 30 november 2012.

Vid frågor, kontakta Arvid Strömberg, 08-520 689 82.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2016-05-03