2012-10-15

Tyck till om Jubileumsregattan

Ta chansen och lämna dina åsikter om Jubileumsregattan. Det finns två enkäter — en som vänder sig till allmänheten och en till kommunens företagare. Dina svar är viktiga för att Nynäshamns kommun bland annat ska veta om du som medborgare vill se liknande evenemang i framtiden.

Har Jubileumsregattan påverkat ditt företag? Vilken typ av evenemang tycker du att Nynäshamns kommun ska arrangera?  Har du sett och hört någon reklam för Jubileumsregattan? Det är några av frågorna i enkäten som du gärna får besvara.

— Det är väldigt bra om du svarar på enkätfrågorna. Nynäshamns kommun gör en omfattande utvärdering av Jubileumsregattan och det är viktigt att få nynäshamnsbornas åsikter för att i slutänden få svar på om liknande evenemang bör arrangeras igen, säger Jubileumsregattans projektledare Nina Munters.

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.