2012-10-05

Så påverkar klimatförändringarna dig

Utställningen "Nordens Venedig — varmare och blötare" som under flera månader gästat Kulturhuset i Stockholm är i Nynäshamn. Under drygt två veckor, 10-26 oktober, får besökarna veta vad klimatförändringarna kommer att innebära för Stockholmsregionen och Nynäshamn samt hur vi alla kommer att påverkas.
Översvämning
Det är en mobil variant av utställningen på Kulturhuset som gästar några av länets kommuner och som är i Nynäshamn 10-26 oktober. Besökarna får bland annat ta del av det senaste om klimatet, höra kommentarer från klimatforskare samt se filmer och illustrativt material.

— Vi vill öka medvetenheten om att klimatet förändras och att vi alla behöver och kan vidta åtgärder för att påverka miljön positivt, säger Nynäshamns kommuns miljöstrateg Jonas Qvarfordt.

Datum och plats för utställningen

Datum: 10-26 oktober
Plats: Folkets Hus i centrala Nynäshamn, Stadshusplatsen 3. Lokal Stranden.

Sidan granskad 2016-04-19

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se