Ikon för funktionen lyssna på webbplatsen
2012-09-26

Pris till kommunens nya besökswebb

Nynäshamns kommuns besökswebb www.visitnynashamn.selänk till annan webbplats fick tisdag kväll priset Guldhanden 2012. "Vinnaren har förfört oss med lättlästa texter och ett fantastiskt bildmaterial" är delar av juryns motivering.
Det är webbföretaget SiteVision som delar ut Guldhanden. Förstapriset går till den webbplats "som sticker ut som den som bäst uppfyller sitt syfte och når ut till sin målgrupp". Tisdag kväll presenterades vinnaren som alltså är Nynäshamns kommuns besökswebb www.visitnynashamn.selänk till annan webbplats

Juryns motivering är:


"När webben är som bäst kan den låta oss se möjligheter vi inte kände till. Upptäcka intressen som vi inte visste fanns. Årets vinnare har förfört oss med lättlästa texter, med en konsekvent och behaglig färgskala och ett fantastiskt bildmaterial. Det stod kanske inte överst på vår lista tidigare, men nu vill vi alla blicka ut mot horisonten från Nynäshamn".

— Det är jätteroligt att vår fina webbplats uppmärksammas. Vi har jobbat hårt med texter, bilder och färger vilket juryn också har lyft fram. Det är bra att vi genom vår webbplats  kan inspirera och få besökarna att upptäcka nya intressen, säger Nina Munters, föreståndare Nynäshamns turistbyrå.

Alla kan tipsa om sina smultronställen


"Besökswebben" lanserades i maj i år och den innehåller information om allt från hotell, restauranger, badplatser, fornlämningar och vandringsleder till tips på utflykter och kulturella inslag. Webbplatsen har även en omfattande evenemangskalender samt en funktion där läsaren själv kan rekommendera utflyktsmål och berätta om egna upplevelser i kommunen.

 — Att vi får pris innebär inte att vi nöjer oss. Vi arbetar vidare med att utveckla besökswebben med nya funktioner - så vi fortsätter att ligga i framkant, säger Nina Munters.

Text: Åsa Ericsson

Från prisutdelningen.

Från vänder Ulrika Sandberg och Anders Korsvall, båda SiteVision. Från Nynäshamns kommun, för att ta emot priset, kom Anna Whitcombe, Lars Bohman och Annie Burman Skytt. Foto: Emma Melkersson, SiteVision.

Tipsa någon om den här sidan via:

Sidan granskad 2016-04-19
Sidansvarig: Åsa Ericsson

Nynäshamns kommun 

Bild för besökadress

Stadshusplatsen 1

Bild för postadress

149 81 Nynäshamn

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kommunstyrelsen@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp