2012-09-26

Gårdagens datorproblem är lösta

Under tisdagen var det svårt att nå delar av Nynäshamns kommuns medarbetare via mejl. IT-leverantören Tieto har arbetat hela tisdagen och natten mot onsdagen och sedan tidigt i morse är problemen lösta.
Under tisdagen kunde många av kommunens anställda inte logga in i sina datorer. Datorproblemen fick bland annat till följd att den som mejlade till delar av kommunens personal fick ett svarsmeddelande som sa att det inte gick att leverera till mottagaren eller att e-postmeddelandet inte längre var giltigt.

— Mejlen har förmodligen inte heller gått fram till mottagaren så mejlet bör skickas på nytt. Nynäshamns kommun kommer att få en så kallad incidentrapport från Tieto, som vi ska analysera noggrant för att samma problem inte ska uppstå igen, säger Nynäshamns kommuns IT-chef Rolf Lindkvist.

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.