2012-09-25

Svårt att nå kommunanställda via mejl

I dag tisdag är det svårt att nå delar av Nynäshamns kommuns medarbetare via mejl. Orsaken är ett problem hos IT-leverantören Tieto som tror att felet kommer att vara åtgärdat under dagen.
Många kommunanställda kan i dag tisdag inte logga in i sina datorer. Datorproblemen får bland annat till följd att den som mejlar till delar av kommunens personal får ett svarsmeddelande som säger "det gick inte att leverera till följande mottagare eller grupper". Det kan även stå "det här e-postmeddelandet kan inte levereras eftersom e-postadressen inte längre är giltig".

IT-driftleverantören Tieto meddelar att de tror att problemet kommer att vara åtgärdat någon gång under tisdagen.

Sidan granskad 2016-04-19