2012-07-26

Samhällsbyggnadsdagen 26 juli 2012

Logga samhällsbyggnadsdagen 2012
Välkommen till årets Samhällsbyggnadsdag torsdag 26 juli med föreläsningar och diskussioner på temat Hållbar tillväxt.
"Ett hållbart samhälle är ett samhälle där vi kan erbjuda dagens och kommande generationer goda livsvillkor, såväl ur ur ett ekonomiskt och socialt perspektiv som ur ett miljöperspektiv. I Nynäshamn ska all samhällsplanering och allt samhällsbyggande vara långsiktigt hållbart", säger Jan-Ove Östbrink, miljö- och samhällsbyggnadschef i Nynäshamns kommun.

Syftet med dagen är bland annat att stimulera till debatt om samhällsbyggnadsfrågorna. Dagen vänder sig i första hand till dig som bor och verkar i Nynäshamn och som vill ta del av kommunens framtidsplaner och utveckling.

Tid och plats

Torsdag den 26 juli klockan 10.00-17.00 i stora tältet vid Frejas Holme, Gästhamnen i Nynäshamn. Dagen arrangeras i samband med Jubileumsregattan 2012 som pågår 20 juli - 5 augusti.

Ingen avgift eller anmälan

Alla föreläsningar är kostnadsfria och öppna för allmänheten. Ingen anmälan krävs.

Programmet hittar du som länk i högerspalten.

Text: Anna Whitcombe

Sidan granskad 2016-04-19