2012-07-18

Åk helst kollektivt till Jubileumsregattan

Det går enkelt att ta sig till Nynäshamn med både tåg och bil. Under Jubileumsregattan är det dock smidigast att ta pendeltåget som stannar mitt i evenemangsområdet. Det finns parkeringsplatser för den som tar bil men eftersom tiotusentals personer kommer till Nynäshamn kan det vara bilköer och en bit att promenera.
Två gånger i timmen går det direkttåg från Stockholms Central till Nynäshamn. Från Stockholm tar det cirka en timme till Nynäshamns station som ligger mitt i evenemangsområdet. För tidtabell gå in på Storstockholms Lokaltrafiks länk till annan webbplats webbplats.

Om du väljer att ta bilen finns det skyltar i Nynäshamn som visar var du kan parkera.

Sidan granskad 2016-04-19