2012-06-27

Vill du vara funktionär på Jubileumsregattan?

Nynäshamns kommun söker funktionärer till Jubileumsregattan. Ta hand om artister och besökare, checka in utställare samt smycka 100-årsfesten är några av arbetsuppgifterna.
Jubileumsregattan söker ett 20-tal funktionärer till Jubileumsregattan 20 juli-5 augusti. Du kan välja att vara funktionär hela eller delar av perioden. Uppdragen är frivilliga och ingen ersättning utgår.

— De som jobbar heldag får mat under arbetsdagen. Den som vill får även ett intyg som säger vad han eller hon har gjort under Jubileumsregattan, säger Lina Johansson, projektledarassisten Jubileumsregattan.

Arbeta med 100-årsfesten

Funktionärer behövs bland annat till 100-årsfesten som är en festival med artistuppträdanden 27-28 juli.  Uppgifterna är allt från att ta emot artisterna och deras personal till att bygga upp och riva festivalområdet.

Ta hand om besökarna

Funktionärer behövs även till Jubileumsregattan i övrigt. Det handlar om att checka ut och in utställare samt att visa dem allmänt tillrätta. Du delar ut kartor och allmän information, tar hand om besökare med mera.

Mer information om arbetsuppgifterna finns i dokumentet till höger.

Till höger finns även länk till Jubileumsregattans webbsida med information om hela evenemanget.

Sidan granskad 2016-04-19