2012-06-14

Nynäshamns bibliotek - ditt nya vardagsrum

Konsthallen på Nynäshamns bibliotek blir ett enda stort vardagsrum under sommaren. Där kan du som kommuninvånare spela schack, tv-spel och kort samt läsa böcker, bygga lego med mera.
Leklust & spelglädje som "vardagsrummet" i konsthallen heter har öppet 18 juni-18 augusti. Det kommer att finnas aktiviteter för de flesta. För de minsta barnen finns Kjåsken som är en lekstuga utformad som en affär. För de mindre barnen finns även lego, leksaker och spel.

Hörna med tv-spel

För de lite äldre barnen finns bland annat en tv-spelshörna där kompisar kan utmana varandra samt ett aktivitetsrum där besökarna kan prova bland annat rollspel.

Schackturnering

Besökarna kan även spela kort och schack. Den 14 augusti blir det dessutom en schackturnering i samarbete med Stora Vika schackklubb. Den 20 juni har du möjlighet att prova schack under ledning av Stockholms schackförbund som är på plats klockan 11.00-16.00

För information om bland annat öppettider, klicka på länken till höger.

Datum och plats
Plats: Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.
Datum: 18 juni-18 augusti

Vagn med spel.

En del av de spel som ska finnas i "vardagsrummet".

Sidan granskad 2016-04-19

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se