2012-06-14

Kulturskolan är Qualiscertifierad

Kulturskolan i Nynäshamn har fått ett Qualiscertifikat för att ha genomgått en kvalitetssäkring enligt Qualis modellen. Qualis är ett verktyg för kvalitetsutveckling. Granskningen genomfördes den 12 maj. Kulturskolan är den första skolan i Nynäshamn som tagit emot utmärkelsen.

Motivering

Skolan uppnår minst steg 3 inom samtliga områden och får 67 poäng. Detta resulterar i en kvalitetscertifiering enligt Qualis kvalitetssäkringssystem.

Kulturskolan har historiska anor som dagens verksamhet har tagit tillvara på och utvecklat. Skolan arbetar kontinuerligt med att skapa goda relationer till aktörer i närsamhället och att sprida sitt goda namn genom ett antal olika utåtriktade publika arrangemang. Genom detta har skolan ett gott rykte.

Qualis logotyp
Källa: Q-Steps

I högerspalten hittar du granskningsrapporten och  mer information om Quialis modellen i skolan.

Text: Jeanette Eliasson

Sidan granskad 2016-04-19