2012-05-23

Sorundafestival med Panetoz, disco, ridning och The Boppers

Sorundafestivalen 5-8 juni bjuder på ett späckat och brett program. Allt från bandet Panetoz med hiten "Dansa Pausa" till hästar, konstnärer och Varietéteatern finns på plats.
Panetoz. Foto: Pressbild Panetoz.

Sorundafestivalen är ett evenemang för alla åldrar som håller till i området mellan Spångbro och kyrkan i Sorunda. Festivalen startar tisdag 5 juni med disco för barn i årskurs 4-6.

Ungdomsfestival med Panetoz

Samma kväll hålls en ungdomsfestival med bland annat bandet Panetoz som senaste tiden har uppmärksammats stort i landets medier. Med hiten "Dansa Pausa" i ryggen har de uppmärksammats i allt från TV4:s Nyhetsmorgon till Dagens Nyheter och olika radioprogram.

Nationaldagsfirande

Den 6 juni blir det nationaldagsfirande med bland annat karnevalståg, allsångskonsert, berättarcafé, ridning och hantverk. Torsdag och fredag 7-8 juni bjuder på allt från skolkonserter till underhållning med musikgruppen The Boppers och dans till Robert Wells "Raphsodyband" No fingers crossed.

Sorundafestivalen anordnas av Nynäshamns kommuns folkhälso- och demokratiprojekt "Alla kan i Nynäshamn".

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.