2012-05-16

Parkeringsavgifter i centrum dröjer

Nynäshamns kommun återkallar beslutet om parkeringsavgifter i Nynäshamns centrum som skulle ha börjat gälla från den 14 maj 2012. Avgiftsfri parkering gäller tills ett nytt beslut tas.
Anledningen är att en tvist har uppstått med den entreprenör som skulle ha levererat parkeringsautomaterna och att vissa förändringar behöver göras i de nuvarande parkeringsreglerna, bland annat när det gäller gatuparkeringen.

Avgiftsfri parkering gäller tills vidare

Tills vidare gäller alltså de tidigare parkeringsreglerna med avgiftsfri parkering i Nynäshamns centrum. Ett nytt beslut om parkeringsregler kommer att tas först då parkeringsautomater och skyltar kommit på plats.

När det nya beslutet är fattat så kommer Nynäshamns kommun i god tid innan att annonsera i Nynäshamns Posten och här på kommunens webbplats.

Text: Anna Whitcombe

Sidan granskad 2016-04-19
Sidansvarig: Anna Whitcombe

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.