2012-03-30

Tyck till om Nynäshamns grönområden

Vilka parker och grönområden är viktiga för dig? Just nu genomför Nynäshamns kommun en enkät för att ta reda på hur olika grönområden i Nynäshamns tätort används.
Resultatet från enkäten kommer att användas som underlag för att ta fram en plan för alla grönområden i Nynäshamns tätort, en så kallad grönstrukturplan.

Grönstrukturplanen kommer att vara ett viktigt verktyg  då nya detaljplaner tas fram och som en del i den nya fördjupade översiktplanen för Nynäshamns tätort.

- Det är viktigt för oss att få reda på hur parker och andra områden används för att kunna planera för framtiden. Vilka områden används mest och vad gör man när man är där? Det är ett par av de frågor som vi vill ha svar på, säger Therese Lindgren som är landskapsarkitekt på Nynäshamns kommun.

Text: Anna Whitcombe

Sidan granskad 2016-04-19
Sidansvarig: Anna Whitcombe

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.