2012-03-16

Varning för falska livsmedelsinspektörer

Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund (SMOHF) varnar för att personer som uppger sig företräda SMOHF besöker olika företag på Södertörn.
Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund är kontrollmyndighet för livsmedelslagstiftningen. Det har nu framkommit att någon/några under de senaste veckorna har kontaktat ett par företag på Södertörn och har utgett sig för att komma från SMOHF. De har velat göra inspektioner eller rent av stänga ställena.

Normalt gör SMOHF sina tillsynsbesök på dagtid och personalen kan legitimera sig med en tjänstelegitimation.

Den som känner sig tveksam till att den personen som kontaktar er verkligen kommer från SMOHF kan ringa till SMOHF:s servicetelefon på
08-606 73 00.

Text: Marie Eriksson

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.