2012-03-12

Mängder med aktiviteter under sportlovet

Utbudet av aktiviteter är stort under sportlovet vecka nio. På fritidsgårdarnas program står bland annat pulkarace, ishallsdisco och Lazergame.
Skidåkning i backe

Det finns en rad aktiviteter för dig som har sportlov vecka nio. Fritidsgårdarna arrangerar bland annat pulkarace i Rumbagropen, kälkhockey i ishallen, Lazergame, tårtbakartävling, fotbollsturnering, utflykt till Hammarbybacken eller Flottsbro, fredagsmys och boxning.

För barn och ungdomar med funktionsnedsättning arrangeras bland annat kamsporten Taido, dans och i ishallen kan den hugade åka så kallad SitSkate.

Även flera föreningar i kommunen har aktiviteter under lovet. Allt från schack till bågskytte och luftgevärsskytte finns för den sportlovsledige.

Sidan granskad 2016-04-19

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se