2012-03-07

Magasin Nynäshamn har kommit

Ett nytt nummer av Magasin Nynäshamn har kommit ut i dagarna. Tidningen är späckad med utflyktstips, bildgalleri, Nynäshamnsprofiler med mera. Tidningen finns bland annat i kommunhuset.
Bild på tidningens startsida.
Livsstilstidningen Magasin Nynäshamn kommer ut en gång per år och ges ut av Nynäshamns kommun. Det nya numret innehåller bland annat artiklarna "Landsort — året runt", "Rykande färskt" om turistmagneten Nynäs Röker och "100 år av segling i Nynäshamn" — en artikel om sommarens OS-jubileum till minne av OS-seglingarna 1912.

Du kan även läsa om Nynäshamns Ångbryggeri som har 15-årsjubileum, kommunens badplatser samt njuta av fina bilder från Nynäshamn.

—  Jag hoppas att läsaren blir inspirerad att upptäcka och utforska Nynäshamns både kända och okända pärlor, säger Heidi Ekberg, Nynäshamns kommuns marknads- och turistchef.

Du kan hämta ett nummer av Magasin Nynäshamn på turistbyrån och I-punkter runt om i kommunen. Du hittar den också bland annat på hotellen, i kommunhuset och i Stockholm på turistbyråerna på Vasagatan och Strandvägen.

Sidan granskad 2016-04-19

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se