2012-02-20

Klart vem som är Årets företagare

Vid lördagens fest "En galen galakväll" i Nynäshamn offentliggjordes Årets företagare 2011. Utmärkelsen gick till Madeleine, Anette och Johan, alla med efternamnet Lindqvist, på företaget Sorunda Korvfabrik.
En gång om året hålls festen "En galen galakväll" för kommunens företagare. Då delas totalt sju priser i sju olika kategorier ut. En av kategorierna är Årets företagare.

Jyryns motivering

Juryns motivering till att Madeleine Lindqvist, Anette Lindqvist och Johan Lindqvist på Sorunda Korvfabrik tog hem utmärkelsen är:

"Familjen Lindqvist har lyckats kombinera traditionellt hantverk och modern teknik till fantastiska produkter. Genom att bevara traditionellt hantverk och klassiska produkter och samtidigt utveckla nya smaksensationer har de satt Sorunda Korvfabrik på kartan i en hårt konkurrensutsatt bransch".

Samtliga pristagare i de sju kategorierna är:

• Årets företagare: Madeleine Lindqvist, Anette Lindqvist, Johan Lindqvist, Sorunda Korvfabrik.
  • Årets nyföretagare: Josefin Rydholm, Sjömacken.
  • Årets butik: Madeleine Engström, Sorunda Livs AB.
  • Årets butiksmedarbetare: Henrik Skoglund, Nilssons köttaffär.
  • Årets företagsledare: Anne-Maj Collbing, Nynäs Havsbad.
  • Årets kulturbefrämjare: Fredrik Johansson och Maria Oscarsson, Konstpoolen.
  • Årets turistbefrämjare: Nynäshamns Ångbryggeri.

Arrangörer är Nynäshamns kommun, Företagarna Nynäshamn, Utsikten Meetings och Nynäshamns stadskärneförening.

Foto: Gösta Rising

Sidan granskad 2016-04-19

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS