2012-02-08

Kommunfullmäktigemöte 8 februari

Allmänheten är välkommen till kommunfullmäktigemötet onsdag den 8 februari. Sammanträdet är klockan 19.00 i Folkets hus, Nynäshamn.
Nästa kommunfullmäktigemöte hålls 8 februari.
Kommunfullmäktige sammanträder en gång i månaden förutom juli och augusti. Mötena, som oftast hålls i Folkets hus i Nynäshamn, är öppna för allmänheten.

Mötet 8 februari behandlar bland annat följande ärenden:

• Avtal om tillägg till aktieägaravtal avseende aktierna i Alkärrsplans Utvecklings AB.
  • Svar på motion om att sänka hastighetsgränsen på väg 544, Fitunavägen.
  • Svar på medborgarförslag om nytt parkeringshus vid Nynäsgårds pendeltågsstation.
  • Svar på medborgarförslag om underhållning i hamnen av elever från Kulturskolan, sommarjobb.
  • Svar på medborgarförslag om namnbyte på Nynäsgårds pendeltågsstation.

Till höger finns länk till sida med hela dagordningen.

Tid och plats för mötet

Tid: Klockan 19.00
Plats: Folkets hus lokal Mysingen, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Du kan även följa kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand på webben - ärende för ärende. Länk finns till höger.

Sidan granskad 2016-04-19

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se