2012-01-20

Nu kan du söka sommarjobb

Nu kan du som går i årskurs nio till och med årskurs tre på gymnasiet söka sommarjobb. Din ansökan ska vara inlämnad senast 20 februari.
För femte året i rad erbjuder Nynäshamns kommun sommarjobb till skolungdomar i fyra årskullar.
För femte året i rad erbjuder Nynäshamns kommun skolungdomar i de fyra årskullarna sommarjobb.

Erbjudandet gäller tre veckors sommarjobb i tre perioder:

• veckorna 25-27
  • veckorna 28-30
  • veckorna 31-33.

Ansökan ska vara inlämnad senast 20 februari, efter det fördelas sommarjobben genom lottning.

Liksom förra året finns möjligheten att starta eget företag. Ansökan görs i samma formulär som de övriga sommarjobben.

Ansökningsblanketter, mer information om sommarjobben med mera finns under länken "Sommarjobb 2012" till höger.

Du som är arbetsgivare

En stor del av jobben tidigare somrar har varit inom det privata näringslivet så du som är arbetsgivare är viktig för sommarjobbssatsningen. Om din arbetsplats är i behov av förstärkning under sommaren, hör då av dig till Nynäshamns kommun eller lämna in en ansöka om att du vill ta emot sommarjobbare. Ansökningsformulär och mer information finns under länken "Sommarjobb 2012" till höger.

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.