2012-01-16

Studenter ställer ut på Folkets hus

Tisdag 17 januari presenterar studenter från Kungliga Tekniska Högskolan sina förslag till hållbar stadsplanering på Folkets hus i Nynäshamn.
Kungliga Tekniska Högskolan har under hösten genomfört kursen Projekt hållbar stadsplanering för internationella mastersstudenter på civilingenjörsprogrammet inom samhällsbyggnad. I år har de valt att fokusera på Nynäshamn.

Studenterna har arbetat med komplexa planeringsfrågor där de tvingats ta hänsyn till olika intressen som till exempel social integration, ekonomisk tillväxt, ekologisk hållbarhet och kulturvärden. Arbetet har inkluderat lokala observationer och analyser av nuvarande situationer med syfte att ta fram strategier och förhållningssätt för hållbar utveckling.

Studenterna har sedan omsatt sina teoretiska kunskaper till praktiska förslag och resultatet presenteras nu här.

Datum, tid och plats

Tisdag 17 januari kl 14.00—16.30 i lokal Stranden, Folkets hus i Nynäshamn.
Moderator är Anna Ljungdéll, kommunstyrelsens ordförande.

Sidan granskad 2016-04-19
Sidansvarig: Anna Whitcombe

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.