2012-01-05

Bildarkivet på webben

Drygt 1 000 bilder från Nynäshamns bildarkiv finns sedan årsskiftet tillgängliga på webben. Du kan bläddra bland de bilder som finns i arkivet eller söka efter specifika bilder.
Bild på båtar som deltog vid de olympiska seglingarna som arrangerades i Nynäshamn 1912

Båtar som deltog vid de olympiska seglingarna som arrangerades i Nynäshamn 1912. Fotograf: okänd.

Nynäshamns bildarkiv har cirka 100 000 bilder. De drygt 1 000 fotografier som finns på www.nynashamnsbildarkiv.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är alltså ett axplock ur den bildskatt som finns i arkivet. Allt eftersom kommer fler bilder att läggas på webbplatsen.

Du kan även besöka Nynäshamns bildarkiv som ligger i anslutning till Nynäshamns bibliotek i centrala Nynäshamn. Kontakta då kultursekreterare Emma Palmér för överenskommelse om tid. Kontaktuppgifter finns till höger.

Sidan granskad 2016-04-19

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.