EU - Kommunens internationella arbete

Nynäshamns kommun bedriver internationellt samarbete på olika sätt. På dessa sidor kan du läsa mer om vilka EU-projekt kommunen medverkar i och om vänortsarbetet.

EU-flagga

Pågående EU-projekt

Nynäshamns kommun deltar i ett flertal projekt finansierade av EU.

Leader Stockholmsbygd

Ett av de EU-finansierade projekten som Nynäshamn deltar i är Leader Stockholmsbygd. Nynäshamns kommun har deltagit i Leadersamarbetet sedan 2008, då hette Leaderområdet Utveckla Roslagen och Stockholms skärgård (UROSS). Då som nu är det landsbygds- och skärgårdsområden i Nynäshamns kommun som tillsammans med delar av Norrtälje, Östhammar, Österåker, Värmdö och Haninge kommun ingår i samarbetet.

Hos Leaderområdets styrelse (LAG-grupp) kan projektstöd sökas för landsbygdsutveckling. Läs mer på Leaderområdets webbplats via länken i högerspalten. 

Näringslivsutvecklaren hjälper dig

På kommunen finns en näringslivsutvecklare med uppgift att sprida EU-relaterad information och ge råd om aktuella finansieringsmöjligheter från EU:s fonder och program. Du som är privatperson eller företagare hör av dig till näringslivsutvecklaren för mer information. Kontaktuppgifter finns till höger.

Sidan granskad 2016-02-23
Sidansvarig: Cristina Rudberg

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08  
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp